Fa primul pas cu incredere. Nu trebuie sa vezi intreaga scara. Pur si simplu paseste.

miercuri, 10 februarie 2010

sfarsit = un nou inceput


Am pornit de cateva ori in cautarea de mine...putin speriata...pentru a ma regasi aveam nevoie de singuratate si ma simteam dependenta de anumite prezente din viata mea... Am lasat totul a treia oara si pentru prima oara cu adevarat.. Am renuntat la tot.. am avut nevoie de doar sase ore pentru a impacheta patru ani in zece genti, cinci plase si treizeci de cutii de pantofi...si am plecat pentru prima data increzatoare ca voi gasi in mine toate resursele necesare pentru o viata noua. Am renuntat si la teama si atunci mi-am dat seama ca singura prezenta care mi-a provocat dependenta a fost teama... Am ales un oras nou cu strazi necunoscute..
Nu m-am temut de nimic, pentru prima data am simtit ca pot face orice, ca  nimic nu e de neatins...simteam ca Universul si toti Zeii comploteaza pentru fericirea si linistea mea.
Incet incet am facut cunostinta cu mine, cu gandurile mele incercand sa imi descifrez sentimentele si cu putin efort am reusit sa ma regasesc, sa stiu cine sunt si ce asteptari am de la mine. In acel moment Lori copila speriata s-a transformat in Lorena, o femeie cu foarte mare incredere in fortele ei si in viata....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Viseaza fara retineri caci limita e cerul...