Fa primul pas cu incredere. Nu trebuie sa vezi intreaga scara. Pur si simplu paseste.

luni, 22 februarie 2010

2010 - tendinte


In ziua de azi nu ti se permite sa fi TU. Cu siguranta multi nu imi dau dreptate pentru ca sunt atat de orbi incat nici nu isi dau seama ca sunt manipulati. Nu stim sa facem decat ceea ce ni se spune, ca si cand nu am fi capabili sa luam decizii de unii singuri.
Sa luam de exemplu tendintele din moda: anul acesta se poarta culorile pastel, si ce? Daca am purta toti ceea ce este in tendinte am fi ca in uniforma, nu conteaza modelul atata timp cat are aceasi culoare. Culoarea anului turcoaz....bun, e una din culorile mele preferate dar... De ce sa nu porti ce simti? Nu te-ai trezit in nici o dimineata cu dorinta nebuna de a purta roz sau alb sau mov pentru simplu fapt ca se potriveste cu starea ta prezenta de spirit?
Anul acesta se poarta blond.. si ce? asta ar insemna ca toate brunetele sa isi arda podoaba capilara numai pentru a fi in tendinte...si cate nu sunt care recurg la asa ceva...
Nici macar nu iti dai seama ca incercand sa fi "in tendinte", practic nu faci altceva decat sa intri in anonimat. Esti unic, poarta-te ca atare! Anul acesta se poarta sa fi TU. Indrazneste... mai stii cum e?

2 comentarii:

Viseaza fara retineri caci limita e cerul...