Fa primul pas cu incredere. Nu trebuie sa vezi intreaga scara. Pur si simplu paseste.

luni, 26 octombrie 2009

Starea de Bine



La bazele Universului se afla Starea de Bine, ea circula precum un curent spre tine si prin tine. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa accepti Starea de Bine fireasca in viata ta. Constient sau nu, cauti in orice activitate din viata ta Starea de Bine dar de multe ori te pierzi din cauza circumstantelor incojuratoare pe care nu le poti controla.
Un lucru trebuie sa stii: NIMENI nu poate crea in experienta ta de viata, NIMENI in afara de tine nu este raspunzator pentru nefericirea ta. Inceteaza sa cauti vinovati!
Starea de Bine este aici, gata oricand sa se reverse asupra ta, tu nu esti pregatit sa o primesti in viata ta si asta pentru ca nu are "un ghid de instructiuni".
Acceptarea ei este o arta, arta de a nu opune rezistenta Starii de Bine naturale pe care o meriti.
Indiferent cine crezi ca esti si cu ce probleme te confrunti, poti incepe de acum sa permiti Starii de Bine sa intre in viata ta.
Trebuie sa fi suficient de egoist pentru a intra in aliniament cu Starea de Bine, totusi, asta nu inseamna ca esti un om rau pentru ca nu poti sa ai ganduri rele si te simti bine in acelasi timp. Daca toti am fi conectati la Starea de Bine, nu ar exista acte de violenta pentru ca nu ar exista sentimente neplacute.


"Fericirea sau nefericirea oamenilor este în mare parte opera lor." John Locke

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Viseaza fara retineri caci limita e cerul...